Sommaröppet: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 med lunchstängt kl 13.00-14.00 | Lörd-sönd: Stängt | Tel: 0522-12900
    Tillverkare: Yamaha

Yamaha AC3R ARE Tobacco Brown Sunburst

Helsolid akustisk gitarr med cutaway i Yamahas A-serie. Sidor och botten i mahogny, topp i sitkagran behandlad med Acoustic Resonance Enchancement, hals i mahogny, samt greppbräda i rosewood. Mikrofonsystem: Yamaha System 71 + SRT Piezo Pickup. Levereras med hardbag.

Acoustic Resonance Enchanchement

Yamahas ARE-behandling utförs under exakta förhållanden av temperatur, luftfuktighet och lufttryck, och ger trämaterialet bättre akustiska egenskaper med mer sustain i det låga mellanregistret och diskantområdet.

Typ av gitarr Högersträngad gitarr
    Antal strängar 6
    Färg Sunburst
    Storlek 4/4