Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Roland FP - Portabla Pianon För Alla Tillfällen

  Oavsett om du är turnerande musiker, aspirerande låtskrivare eller en glad amatör kommer du att vinna på att välja ett pålitligt piano som inte tvingar dig att kompromissa mellan ljudkvalitet och spelkänsla. Rolands pianon i FP-serien innehåller samma ljudmotor som företagets premium digitala pianon och ger en överlägsen klang och spelkänsla som tillfredsställer de mest erfarna pianisterna. Dessutom finns det många fördelar med att välja just ett portabelt piano som du enkelt plockar med till spelningen, repet eller skolan och som samtidigt kan kombineras med smarta möbelsidor som ger pianot ett klassiskt och ”klätt” utseende.

  Inbyggda högtalare som gör dig spelklar på nolltid

  På grund av storleksbegränsningen har många portabla pianon tillräckligt stora högtalare för att spela och öva hemma, men som inte klarar att nå ut i större lokaler. Rolands sofistikerade design ger FP-serien ett stort, kraftfullt ljud som fyller ett normalstort rum och eliminerar behovet av ha med sig ett externt ljudsystem vid exemplevis rep, körövningar eller spelningar i lobbys eller mindre pianobarer. Högtalarna och den integrerade förstärkaren har finjusterats in i minsta detalj för att återge varje ton och klang med exakthet.

  Ett stort urval av ljud som täcker in alla musikstilar

  Oavsett vilket digitalt instrument du väljer är mjukvaran lika viktig som hårdvaran. Även om du föredrar akustiska pianoljud kommer det alltid uppstå situationer då du behöver andra ljud för att kunna spela vissa låtar och musikstilar. Med FP-serien får du tillgång till ett brett urval av professionella elpianon, stråkar, orglar - och många fler - vilket ger dig ett stort urval av ljud som täcker in så gott som alla musikstilar.

  Hitta den FP-modell som passar bäst just för dig

  Om du söker ett förstklassigt portabelt piano för att öva hemma, spela ute eller i studio är FP-90 det idealiska valet på grund av sin fantastiska klang, klaviatur, funktion och de inbyggda, kraftfulla högtalarna. FP-60 är det perfekta valet om du söker ett kvalitetspiano till ditt hem, klassrum eller musikstudio med liknande funktionalitet som ett klassiskt piano - och som balanserar pris och prestanda.

  FP-30 erbjuder hög prestanda i ett kompakt format som är lätt att transportera och passar aspirerande musiker på språng. Den här inspirerande pianomodellen har valts av fler är 150,000 krävande pianister världen över - och de blir fler och fler. Den senaste modellen FP-10 utgör FP-seriens instegsmodell och riktar sig främst mot nybörjare och hobbyister. Med flertalet nedärvda funktioner från FP-30 och enklare design får du ett prisvärt piano perfekt för övning mellan vardagsbestyren.

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Roland FP-10BK

  343736
  5.590,00 kr

  Kompakt, prisvärt digitalpiano med 88 vägda tangenter (PHA-4 Standard) med escapement, SuperNATURAL Piano, totalt 15 instrumentljud och inbyggt högtalarsystem med 2 x 6W uteffekt. Roland FP10 har även Bluetooth, USB, dubbla hörlurskontakter, och kan kompletteras med KSC-FP10BK benställning och sustainpedalen DP10 för ett mer möbellikt utseende.

   

  Registrera ditt instrument hos Roland för 3 års garanti.

  Roland FP30BK

  275391
  6.590,00 kr

  Kompakt digitalpiano med 88 vägda tangenter, 35 instrumentljud och ett antal rytmer för att öva tillsammans med. Här finns även en enkel inspelningsfunktion och MIDI via BlueTooth. Köp till original benställning KSC70BK och pedalenhet KPD70BK för ett mer möbellikt utseende.

  Roland FP30WH

  275392
  7.190,00 kr
  Kompakt digitalpiano med 88 vägda tangenter, 35 instrumentljud och ett antal rytmer för att öva tillsammans med. Här finns även en enkel inspelningsfunktion och MIDI via BlueTooth. Köp till original benställning KSC70WH och pedalenhet KPD70WH för ett mer möbellikt utseende.

  Roland FP60BK Svart

  309585
  13.390,00 kr

  Kompakt, elegant digitalpiano med 88 vägda tangenter av typen PHA4 med escapement och Ivory Feel, SuperNATURAL Piano, totalt 279 instrumentljud, Bluetooth, inspelningsfunktion, samt inbyggda högtalare. Köp till benställningen KSC72 och pedalenheten KPD90 för ett mer möbellikt utseende.

   

  Registrera ditt instrument hos Roland för 3 års garanti.

  Roland FP60WH Vitt

  309586
  13.390,00 kr

  Kompakt, elegant digitalpiano med 88 vägda tangenter av typen PHA4 med escapement och Ivory Feel, SuperNATURAL Piano, totalt 279 instrumentljud, Bluetooth, inspelningsfunktion, samt inbyggda högtalare. Köp till benställningen KSC72 och pedalenheten KPD90 för ett mer möbellikt utseende.

   

  Registrera ditt instrument hos Roland för 3 års garanti.

  Roland FP90BK

  286775
  15.990,00 kr

  Kompakt digitalpiano med 88 vägda tangenter av PHA50-typ, SuperNATURAL Piano Modeling och Piano Designer (totalt 350 instrumentljud), mikrofoningång, Bluetooth (både audio och MIDI samt kraftfulla högtalare. Köp till original benställning KSC90BK och pedalenhet KPD90BK för ett mer möbellikt utseende.

  Roland FP90WH

  286776
  20.770,00 kr
  Kompakt digitalpiano med 88 vägda tangenter av PHA50-typ, SuperNATURAL Piano Modeling och Piano Designer (totalt 350 instrumentljud), mikrofoningång, Bluetooth (både audio och MIDI samt kraftfulla högtalare. Köp till original benställning KSC90WH och pedalenhet KPD90WH för ett mer möbellikt utseende.

  Roland FP - Portabla Pianon För Alla Tillfällen

  Filter by:

  Clear All
  Min: 5.590 kr Max: 20.770 kr
  kr5590 kr20770