Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt | Tel: 0522-12900
    Tillverkare: Promark

Promark Classic 2B FireGrain™

199,00 kr
    Värmebehandlade trumstockar för extra hållbarhet. Tjocklek 2B. Tillverkade i USA.

Promarks mest hållbara trumstock någonsin

FireGrain™ är en speciell typ av värmebehandling som härdar hickoryn samtidigt som trumstockarna behåller sin ursprungliga vikt och balans. Härdningen ger ett solidare sound med tydligare attack och bibållen spelkänsla utan oönskade vibrationer. Inga gimmicks, bara naturlig hickory, härdad av flamma som ger hållbara stockar.

- Värmebehandlad utvald hickory för ökad hållbarhet och solitt sound.

- Forward Balance (F) har kort (2,25") hals för extra kraft och hållbarhet.

- Pitchmatch. Max 6 Hz motsvarar ca 0,25 tonsteg differens mellan stockarna i ett par. God pitchmatchning är avgörande för att få jämna virvlar.

- Viktmatchade par. Marknadsledande tolerans mellan stockar i ett par på max 1,5gr.

- Acorn tipp för ökad respons och artikulation.

- Tillverkade i USA. Med eget sågverk kan Promark redan vid sågning sortera och välja de mest lämpade delarna för stocktillverkning. Vilket borgar för jämn och högsta möjliga kvalitet.

- Miljöengagemang. För varje kapat träd planterar Promark 5 nya.

Promarks mest hållbara trumstock någonsin

- Värmebehandlad utvald hickory för ökad hållbarhet och solitt sound.

- Forward Balance (F) har kort (2,25") hals för extra kraft och hållbarhet.

- Acorn tipp för ökad respons och artikulation.

- Miljöengagemang. För varje kapat träd planterar Promark 5 nya.

Kunder som köpte denna köpte också

Vic Firth Peter Erskine Ride Stick

149,00 kr
    Peter Erskine signaturstock tillverkade i hickory med druva av trä.

Promark Forward 5B Active Grip Acorn

169,00 kr
    Trumstockar med tjocklek 5B behandlade med Active Grip för maximalt grepp. Tillverkade i USA.

Meinl C17PC

17" Powerful Crash i Meinls Classics-serie. Lyssna på ljudexempel nedan.

Meinl HCS10S

269,00 kr
    10" Splash i Meinls HCS-serie. Lyssna på ljudexempel nedan.

Meinl HCS8S

259,00 kr
    8" Splash i Meinls HCS-serie. Lyssna på ljudexempel nedan.