Tillverkare: Lava Music

Lava Music ME 2 Freeboost Black

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Black.

Dessa lätta och lättspelade kolfiber-gitarrer låter dig spela med Reverb, Delay och Chorus helt unplugged. Det inbyggda Freeboost-systemet använder gitarr-kroppen som "högtalare" och du kan spela med effekter i hela 20 timmar på en uppladdning. Om du kopplar in gitarren i en PA-anläggning får du med effekterna även där. När du väl börjat spela på en Lava Me 2 är det svårt att sluta, det har aldrig varit mer inspirerande att spela western-gitarr.

Finns i butik

Innovation

Kroppen och halsen är tillverkad i det nya patenterade kolfiber-materialet Airsonic™, greppbrädan av HPL (Högtryckslaminat), vilket innebär att gitarren är helt okänslig för temperaturer och fuktighet. Med en Lava Me 2 behöver du aldrig bekymra dig över justering, vassa bandkanter, skev hals, torrsprickor eller intonation. Kvalitén är på högsta nivå, banden är perfekt inslipade med en precision på 0,01 mm av en PLEK PRO-maskin vilket ger utsökt spelbarhet.

Typ av gitarr Högersträngad gitarr
    Antal strängar 6