Lava Music

Sortera på
    Visa per sida

Lava Music ME 2 Freeboost Blue

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Blue.

Dessa lätta och lättspelade kolfiber-gitarrer låter dig spela med Reverb, Delay och Chorus helt unplugged. Det inbyggda Freeboost-systemet använder gitarr-kroppen som "högtalare" och du kan spela med effekter i hela 20 timmar på en uppladdning. Om du kopplar in gitarren i en PA-anläggning får du med effekterna även där. När du väl börjat spela på en Lava Me 2 är det svårt att sluta, det har aldrig varit mer inspirerande att spela western-gitarr.

Lava Music ME 2 Freeboost Orange

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Orange.

Lava Music ME 2 Freeboost Pink

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Pink.

Lava Music ME 2 Freeboost Black

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Black.

Lava Music ME 2 Freeboost White

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin White.

Lava Music