LAVA Freeboost

LAVA ME2 Freeboost är oerhört lättspelade kolfiber-gitarrer som låter dig spela med Reverb, Delay och Chorus helt unplugged. Det inbyggda Freeboost-systemet använder gitarr-kroppen som "högtalare" och du kan spela med effekter i hela 20 timmar på en uppladdning. Om du kopplar in gitarren i en PA-anläggning får du med effekterna även där. När du väl börjat spela på en Lava Me 2 är det svårt att sluta, det har aldrig varit mer inspirerande att spela western-gitarr.

Kroppen och halsen är tillverkad i det nya patenterade kolfiber-materialet Airsonic™, greppbrädan av HPL (Högtryckslaminat), vilket innebär att gitarren är helt okänslig för temperaturer och fuktighet. Med en Lava Me 2 behöver du aldrig bekymra dig över justering, vassa bandkanter, skev hals, torrsprickor eller intonation. Kvalitén är på högsta nivå, banden är perfekt inslipade med en precision på 0,01 mm av en PLEK PRO-maskin vilket ger utsökt spelbarhet.

Visa som Grid Lista
    Filtrera
    Sortera på
    Visa per sida

Lava Music ME 2 Freeboost Black

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Black.

Dessa lätta och lättspelade kolfiber-gitarrer låter dig spela med Reverb, Delay och Chorus helt unplugged. Det inbyggda Freeboost-systemet använder gitarr-kroppen som "högtalare" och du kan spela med effekter i hela 20 timmar på en uppladdning. Om du kopplar in gitarren i en PA-anläggning får du med effekterna även där. När du väl börjat spela på en Lava Me 2 är det svårt att sluta, det har aldrig varit mer inspirerande att spela western-gitarr.

Lava Music ME 2 Freeboost Blue

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Blue.

Lava Music ME 2 Freeboost Orange

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Orange.

Lava Music ME 2 Freeboost Pink

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin Pink.

Lava Music ME 2 Freeboost White

Akustisk stålsträngad gitarr i kolfiber med inbyggda effekter, Reverb, Delay och Chorus, inklusive elegant semihård väska. Färg: Satin White.

LAVA Freeboost