Tillverkare: BOSS

Boss WAZA Tube Amp Expander

Boss WAZA Tube Amp Expander innehåller ett stort utbud av professionella ljudverktyg och gör det möjligt att för första gången lyfta rörförstärkarupplevelsen till en helt ny nivå för scenuppspelning och studioinspelning. Denna fantastiska produkt gör allt - det är en variabel, reaktiv load box, ett aktivt analogt slutsteg, en högtalar- och mikrofonsimulator, IR-laddare och ett ljudkort för inspelning - allt integrerat i en lättanvänd enhet redo för det hårda turnélivet.

Finns i butik

Köpt en BOSS-pedal?

Registrera den, få gratis prylar och tjäna ihop till en gratis pedal!

Tack vare Boss avancerade Tube Logic-teknologi kan du vrida upp volymen på din rörförstärkare till den nivå där den låter som allra bäst och sedan ställa in volymen som hörs utåt på din WAZA Tube Amp Expander. Det gör att du behåller och optimerar kraften och känslan hos din rörförstärkare, utan att blåsa dina bandmedlemmar av scenen. Med omfattande kopplingsmöjligheter, inbyggda BOSS-effekter, 10 fullt redigeringsbara uppsättningar för din rigg och djupgående realtidskontroll har du enastående kreativa möjligheter för alla situationer. WAZA Tube Amp Expander är fullspäckad med banbrytande BOSS-innovationer och utgör en ovärderlig följeslagare för alla gitarrister som spelar på rörförstärkare.

Bredd 380 mm
    Djup 296 mm
    Höjd 110 mm
    Vikt 6.8 kg